LA IMPORTÀNCIA DE COL·LABORAR


Voldria començar explicant quin és per mi el significat de Lime Desk. Una mica avorrida de passar tants anys sobre una taula de treball sense masses sensacions, vaig decidir aportar, metafòricament, un sentit refrescant a la meva àrea de treball, al meu escriptori, al meu desk. Una llima és potser un element viu, enèrgic, del que se li pot treure suc i que a més posseeix el color dels conceptes que regeixen simbòlicament, els grans interessos que envolten la vida de molts; sentiment, esperança, natura...

En un inici, Lime Desk havia de ser el pretexte sota el qual s’havia de donar resposta a les demandes comercials, pel que fa a disseny i altres tasques gràfiques que ofereixo relacionades amb el disseny industrial, arquitectònic o decoratiu.

En l’actualitat, Lime Desk ha esdevingut una llar que acull una magnífica miscel·lània de professionals al servei de l’estètica, el disseny, la bellesa... Un espai en el que es genera la interacció perfecta entre fotògrafs, arquitectes, dissenyadors de producte, gràfics, moda, interioristes... Tot descobrint finalment, que la unió no només fa la força, sinó que obre un nombre simultani de portes molt més elevat que treballant en solitari.

Estem vivint un temps en el que ja hi han prou coses que ens separen, així doncs, vull aprofitar aquesta primera entrada per convidar-vos a tots a plantejar-vos una nova forma d’afrontar les vostres tasques a partir de col·laboracions noves i refrescants, no amb interessos ocults i egoistes, sinó amb un objectiu generós que sens dubte ens reportarà més beneficis dels que imaginem. Perquè en definitiva, tots som un.

Sandra Martínez