SENSUALITAT I FOTOGRAFIA

Durant els últims mesos, el concepte de Fotografia Boudoir s'ha convertit en trending topic dins del món de la sensualitat femenina majoritàriament. Seria bo desvetllar alguns secrets sobre el que seria una sessió d'aquest tipus. Quan sentim a parlar de fotografia, generalment ens arriba al cap la imatge d'un personatge enganxat a una màquina de retratar disparant de forma espontània a tot alló que sembla susceptible de generar una reacció. 

En l'aspecte més bàsic d'aquesta professió, podríem acceptar aquesta definició, però només fins al punt en el que la fotografia deixa de ser pur tecnicisme i passa a convertir-se en un art. És en aquest moment en el que entren en joc diversos aspectes del desenvolupament d'aquesta activitat. És acceptable pensar que tothom pot ser fotògraf, però... pot tothom ser artista? Veiem a continuació alguns dels aspectes a tenir en compte en una sessió bàsica de fotografia boudoir:

[1] El material fotogràfic sempre ha d'estar a punt revisat, preparat i amb els recanvis necessaris per no haver de perdre el temps improvisant solucions poc professionals.

[2] La localització de l'espai es fa a partir d'una visita prèvia que ens deixi clar quines opcions d'escenari es poden desenvolupar durant la sessió.

[3] Arribat el moment de la sessió, tot l'atrezzo que intervindrà en la mateixa ha d'estar escollit, classificat i modificat per adaptar-se a l'espai.

[4] Un punt important per aquest tipus de sessions, és el vestuari. És primordial que s'hagi escollit, emprovat i ajustat a la model que participarà.

[5] En aquestes sessions, el que es busca per davant de tot, és realçar la bellesa natural femenina, no obstant això, el treball d'un maquillatge professional accentuarà els trets de la model i els potenciarà.

En l'actualitat, un gran equip ofereix les sessions boudoir més originals, en les que cada professional que en forma part, té cura de cada un dels detalls de la sessió per donar soport al treball de Nicole Gulau. Una fotògrafa determinada a elevar la bellesa i la sensualitat femenina a la categoria d'art.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada