SUBHASTA 'RETRATS DE VALOR I BELLESA'

El passat dissabte 19 de Gener va tenir lloc la subhasta benèfica de l'exposició 'RETRATS DE VALOR I BELLESA' al centre comercial Espai Gironès de Salt. On es subhastaven les obres fotogràfiques de Nicole Gulau.

Amb un mestre de cerimònies d'excepció, l'escriptor Martí Gironell. Qui des de la seva generositat, ens va regalar un forat a la seva aglutinada agenda, ja que en aquest moment es troba promocionant de forma molt activa la seva darrera obra 'L'ÚLTIM ABAT'. Va ser la vitamina d'humor i simpatia que va acabar de brodar una vetllada plena d'emoció, anècdotes i alegria.

La solidaritat va ser el plat fort de la nit i es van recaptar més de 1.700€ per a la Fundació Oncolliga Girona. La majoria de models van ser-hi presents a l'esdeveniment i també vam gaudir de la presencia de l'actor i humorista Carles Xuriguera, que també va participar en una de les sessions fotogràfiques de les obres que se subhastaven.



Amb un gran record d'aquest esdeveniment, us convidem a que conegueu els secrets i anècdotes dels 'making of' de les sessions a través d'aquest blog, on anirem publicant quinzenalment un nou capítol de les aventures d'aquest projecte.

Per últim, moltíssimes gràcies a tots els que heu participat d'una o altre forma, donant suport a una causa tan important com ho és la lluita contra el càncer. Fins ben aviat amics!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada