TRAIENT RENDIMENT A UN DIA DE PLUJA

Girona, des que m'he llevat aquest matí que sento ploure, i fa dos minuts que ha començat a tronar, la cosa es posa seriosa. Avui no és dia de visites ni masses activitats exteriors, però no per això s'ha de desaprofitar. Pot ser una bona ocasió per posar a rutllar els petits projectes que tens aparcats, aquells que fan mandra... 

Avui és un bon dia per començar a donar forma al teu objectiu. Essent sincer amb tu mateix i amb la teva gestió del temps, agenda totes les fases que preveus que tindrà el teu projecte. Posem un exemple pràctic: 

"La Mati és una estupenda cosidora, i des de sempre ha fet feinetes per als veïns i la família, però ara considera que és moment d'expandir la seva experiència i fer més visible la seva habilitat amb l'objectiu de guanyar més calerons. Ella no està massa familiaritzada amb les noves tecnologies ni les xarxes socials, sempre diu que això són coses del jovent. Així que decideix fer la seva comunicació per la via tradicional. Encarrega unes targetes de visita en les que fa cinc cèntims de la seva activitat, i demana als responsables del centre cívic del seu barri que incloguin una xerrada gratuïta en el programa d'activitats del mes vinent.


La Mati fa una llista dels clients a qui ha fet algun arranjament i els truca per convidar-los a la seva xerrada de presentació, demanant que vagin acompanyats d'un parell de coneguts. Mentrestant, totes les tardes es dedica a preparar unes quantes mostres dels seus treballs, li ha fet molts vestits a la seva néta, va cosir el vestit de casament de la seva filla i sempre li fa la vora dels pantalons al Paco, el seu home, que és força cama-curt. 

Arriba el dia de la xerrada, La Mati està nerviosa, però molt contenta perquè els seus clients han respost molt positivament i la sala és també plena de cares noves. Darrere d'ella i ha un gran penjador que li ha preparat el Marçal de les fustes perquè pugui exposar els seus treballs. En la xerrada explica un munt de coses sobre la seva experiència, dóna una mica d'informació sobre la seva tarifa i convida als assistents a tafanejar les mostres que ha portat. Al final, es col·loca a la porta de sortida i agraeix l'assistència a tothom a l'hora que reparteix les targetes de visita que va encarregar i els convida al taller 'd'iniciació a la costura' que ha previst per al mes següent." 

Com veieu, és un calendari molt senzill per posar en marxa un projecte al qual li vols donar sortida. Només cal 'posar el fil a l'agulla'!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada